Persoonlijk.

Betrouwbaar advies.

 

Een eerlijke en veelzijdige partner voor al uw ICT-vraagstukken, dat is ACS. Met passie en overtuiging helpen wij de productiviteit en effectiviteit van grote, middelgrote en kleine organisaties verbeteren en stabiliseren door middel van diverse ICT-oplossingen. Dat doen wij met een praktische en heldere aanpak.

ACS is sinds 1 augustus 2006 actief op de Caribische markt. Met vestigingen op Curaçao, Sint Maarten en Bonaire zijn wij tactisch verspreid over het Caribisch gebied en bieden wij niet alleen service op afstand op de verschillende eilanden, maar ook persoonlijk. Door de jaren heen hebben wij een groot lokaal en internationaal netwerk opgebouwd aan leveranciers en partners, wat is ons in staat stelt ruimer te denken en uw vraagstuk in een bredere scope te plaatsen. U kunt dus verzekerd zijn van een ruimdenkende en complete aanpak bij ACS.

Kernwaarden

1. Hands-on
Bij ACS zijn de mouwen altijd opgestroopt en werken we met een praktische en effectieve aanpak. Onze medewerkers hebben twee rechterhanden en werken met toewijding en gedrevenheid aan al uw ICT-vraagstukken.

2. Persoonlijk
Unieke bedrijfsprocessen vereisen een persoonlijke aanpak. Wij pakken graag de auto of het vliegtuig om u persoonlijk te adviseren of uw problemen op te lossen. Met kantoren op Curaçao, Sint Maarten en Bonaire zijn wij tactisch verspreid over het Caribisch gebied om altijd snelle, persoonlijke service te kunnen garanderen.

3. No-nonsense
ACS gaat altijd voor het beste resultaat en dat is uw tevredenheid en méér. Samenwerken op basis van eerlijke en betrouwbare informatie is daarbij een belangrijke vereiste, alleen dan kunnen wij uw werkelijke zakelijke behoefte in kaart brengen en de spijker op zijn kop slaan.

 

ACS Curacao N.V. © Copyright 2014. Design by IMAGEN

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
LinkedIn