Partnership.

Samen bereiken we meer dan alleen.


Onze samenwerkingen met diverse zakenpartners stelt ons in staat om uw ICT-vraagstuk in een bredere scope te plaatsen en altijd op zoek te gaan naar de oplossing die het beste aansluit. Door onze jarenlange samenwerkingen hebben wij betrouwbare relaties opgebouwd; u kunt daarom rekenen op een scherpe prijs en altijd de hoogste kwaliteit van onze partners.

 

Microsoft

Dit betekent dat we u met Microsoft-technologie op het hoogste niveau van dienst kunnen zijn. Met andere woorden: we weten officieel wat we doen wanneer het gaat om complexe software-implementaties en serversystemen.

Microsoft Partner
Hewlett Packard

HP erkent ons als een bedrijf dat zakelijke klanten bedient met ervaring, expertise, integriteit en verantwoordelijksheidsbesef. We bieden concurrerende prijzen en systemen op maat.

HP Business Partner
VMware

VMware is marktleider in cloudinfrastructuur en virtualisatiesoftware. VMware’s structuur: één cloud, alle applicaties, alle apparaten stelt klanten in staat snel alle applicaties te ontwikkelen, automatisch te leveren en veilig te gebruiken.

VMware logo

 

i3-Technologies

3-Technologies zorgt voor een revolutie in de manier waarop mensen samenkomen in hun werkruimte door hun ervaringen naar een hoger niveau te tillen. We bieden complete oplossingen bestaande uit hard- en softwareproducten die hands-on, samenwerkend leren in de klas en realtime samenwerking in de vergaderruimte bevorderen.

i3-Technologies Partner

 

Blackberry

BlackBerry is een mobiel-native software- en servicebedrijf dat zich toelegt op het beveiligen van de Enterprise of Things. BlackBerry Secure-software biedt de ingebouwde intelligentie voor de Enterprise of Things, zodat het internet der dingen kan gedijen.

Blackberry Partner

 
Polycom

Met Polycom Video Conferencing bieden wij de beste oplossingen op dit gebied waarbij integratie met uw bestaande of nieuwe ICT-omgeving wordt gewaarborgd en nieuwe communicatiemogelijkheden beschikbaar komen voor uw organisatie.

Polycom Certified Partner
Motorola

Symbol (eigendom van Motorola) is toonaangevend in ‘enterprise mobility solutions’: manieren om met mobiele technologie uw productiviteit te verhogen. Wij verkopen Symbol POS-systemen, plus alles wat u nodig heeft voor Motorola’s Good™ Mobile Messaging: het uitstekend beveiligde, professionele communicatieplatform.

Motorola
GFI Software

Wij leveren en implementeren de populaire e-mail beveiligingssoftware van GFI, zeer effectief tegen spam, phishing, beveiligingslekken, trojans, malware en andere ongewenste indringers.

GFI Software
ESET NOD32

Wij zijn een leverancier van de snelste, meest effectieve antivirussoftware op de markt. NOD32 bestrijdt virussen, spyware, rootkits en andere internetaanvallen, zodat uw identiteit en gegevens veilig blijven zonder dat u vertraging oploopt terwijl u werkt.

eset
WatchGuard

WatchGuard biedt betaalbare, all in one netwerk- en content- security-oplossingen voor uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens, netwerken en telewerkoplossingen. WatchGuards eXtensible Threat Management (XTM) network security-oplossingen combineren firewall, VPN en security services voor het buiten houden van spam, virussen, malware en intrusions op het bedrijfsnetwerk van uw klant. De ‘Extensible Content Security’ (XCS) appliances bieden content security voor e-mail en web, gecombineerd met Data Loss Prevention (DLP) voor complete content beveiliging.

eset

 

Good Technology

Good for Enterprise is dé security-oplossing die de veiligheid van uw zakelijke data centraal stelt. Good zorgt ervoor dat uw medewerkers de keuzevrijheid krijgen om te werken met diverse mobiele apparaten, zonder dat bedrijfsinformatie ongewild op straat komt te liggen. Wij ondersteunen hierbij een breed scala aan besturingssystemen voor tablets en mobiele apparatuur, zoals Android, iOS, Windows Phone en Symbian.

eset
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
LinkedIn