Geert Bodewits

“ICT is gewoon mijn ding.”


Ook al kan hij eigenlijk helemaal niet zo goed tegen de warmte, toch heeft de nuchtere Groninger in 1996 het frisse Nederland ingeruild voor het warme Curaçao. In juli 2009 solliciteerde hij bij Willo, die hij nog kende van zijn vorige werkgever. Dat klikte meteen als vanouds.

Een virus op een 386 computer veroorzaakt door een floppy is de aanleiding geweest voor zijn interesse in ICT. Als snel leerde Geert programmeren en ontdekte hij de eindeloze mogelijkheden van informatie- en communicatietechnologieën en is zodoende in de ICT-branche beland. Op latere leeftijd is hij een studie gaan volgen en heeft hij de nodige certificeringen gehaald.

Geert noemt ICT echt ‘zijn ding’. Op de vraag wat hij daar precies mee bedoelt, antwoordt Geert: “Alles, you name it.” Een echte allrounder dus. Vooral de snelheid van de ontwikkelingen vindt hij interessant en volgt hij op de voet. “Alles wat nieuw is, vind ik leuk en interessant.” Ook is Geert een echte perfectionist: “Het opbouwen van een compleet nieuwe ICT-omgeving vind ik het leukst, dan kan ik alles naar mijn eigen hand zetten.”

ACS Curacao N.V. © Copyright 2014. Design by IMAGEN

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
LinkedIn