Rodney Zimmerman

“Wij documenteren alles.”

 

In augustus 2007 stapte Rodney binnen bij ACS met zijn cv en sollicitatiebrief onder zijn arm, want hij zocht werk en zag het enorme logo van ACS op het opvallende pand aan de Fokkerweg toen hij de Emancipatieboulevard af reed. De proactieve en sociale Curaçaoënaar werd meteen aangenomen.

Van 2000 tot 2007 woonde hij met zijn vrouw in Nederland. Hij zocht het avontuur en wilde eens iets anders proberen. Het gemis van zon, zee en thuisgevoel was echter zo groot dat ze besloten weer terug te keren naar het eiland, dit keer zonder plannen om te vertrekken.

Sinds 1995 is Rodney actief in de ICT-branche. Zonder studie op zak maar puur gebaseerd op interesse, sleutelde hij al op jonge leeftijd aan computers en printers. Hij pakte de kans om zich verder te ontwikkelen in de branche door van functie te wisselen bij zijn vorige werkgever. Hij haalde de nodige certificeringen en is nu één van de vaste techneuten en steunpilaren van het bedrijf. ACS is een goede leerschool en omgeving voor Rodney. Hij noemt Willo ‘een goede leider’ en hij leert elke dag bij. “Organisatorisch is ACS een heel goed bedrijf. Wij documenteren alles, zodat we altijd op de hoogte zijn van elkaars werkzaamheden en de ontwikkelingen bij onze klanten”, aldus de gospel-enthousiasteling en techneut.

Hij kiest zorgvuldig zijn woorden en vertelt over klantgerichtheid: “Het is belangrijk altijd rekening te houden met de wensen van de klant, want daar gaat het uiteindelijk om.” Ook Rodney bouwt het liefst omgevingen en netwerken vanaf scratch, zoals eigenlijk alle techneuten van ACS die graag grondig en gestructureerd te werk gaan.

ACS Curacao N.V. © Copyright 2014. Design by IMAGEN

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
LinkedIn