Siegyenne Copra

“Ik doe soms wel extra mijn best als vrouw.”


Na haar studie ICT beheer in Arnhem succesvol te hebben afgerond en een jaar werkervaring in Nederland te hebben opgedaan, is Siegyenne weer snel teruggekeerd naar haar geliefde eiland om haar carrière te vervolgen. Willo had haar talent al snel gesignaleerd toen ze haar cv online in een vacaturebank plaatste en inmiddels is ze sinds 2010 werkzaam bij ACS. “Het liefst werk ik aan de installatie van nieuwe projecten vanaf scratch, dan kan ik alles zelf bepalen”, zegt de goedlachse Curaçaose.

Als vrouwelijk techneut doet ze extra haar best om zich te bewijzen in de overheersend mannelijke ICT-branche. “Als ik raar wordt aangekeken, motiveert mij dat alleen maar meer om nog meer mijn best te doen.”

Siegyenne vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en update regelmatig haar certificeringen. Ze noemt het niveau binnen ACS hoog. “Er wordt netjes en geordend gewerkt, volgens standaarden en structuren. Alles gaat volgens stapjes. Dat vind ik heel belangrijk en daarom werk ik graag bij ACS.”

Ook in haar vrije tijd is ze veel achter haar laptop te vinden, om te gamen of om Google te raadplegen voor de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in de ICT-branche.

ACS Curacao N.V. © Copyright 2014. Design by IMAGEN

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
LinkedIn