Willo Perlot.

Managing Director, Oprichter, Vakidioot, Innovator ACS.

 

Geboren in 1962. In 1989 Nederland verruild voor Curaçao en sinds 2006 Managing Director en trotse eigenaar van het door hem zelf opgerichte ACS. Met jarenlange ervaring als systeemontwikkelaar is Willo Perlot een echte zogenaamde ‘self-made man’. “De kracht van ACS zit hem vooral in onze bescheidenheid en liefde voor het vak, denk ik. Wij doen gewoon wat we moeten doen en dat doen we met overtuiging. Niets meer en niets minder. Ik ben erg recht door zee als persoon en zo ga ik ook met mijn klanten en personeel om. Ik ben altijd eerlijk, ook als ik de capaciteit voor een bepaald project niet heb of als ik helaas moet toegeven dat dingen niet helemaal gaan zoals gepland. Gezien de grote hoeveelheid vaste klanten, denk ik dat deze aanpak op prijs wordt gesteld. Ook mijn personeel bestaat uit een vaste kern, die al jaren met mij meedraait. Die stabiliteit geeft rust en ruimte voor nieuwe ideeën. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe producten en diensten. Ik ben gek op gadgets. Regelmatig ben ik in Miami te vinden, op zoek naar de nieuwste gadgets en accessoires om die eerst thuis uit te proberen alvorens ik ze aan mijn klanten laat zien”, aldus de oprichter van ACS.

Willo zoekt de uitdaging met name in het tevreden houden van zijn bestaande klanten. “Natuurlijk is het belangrijk om nieuwe klanten te blijven werven en daar zijn we ook altijd actief mee bezig, maar ik vind het nóg belangrijker om deze vervolgens ook te behouden. Dat doen we door ons te verdiepen in onze klanten, zodat we proactief kunnen handelen door nieuwe producten en diensten aan te bieden waar de klant zelf nog niet eens aan gedacht heeft. Pas wanneer je de bedrijfsprocessen van je klanten écht goed begrijpt, kun je meedenken over de verbetering van bijvoorbeeld de productiviteit of efficiëntie. Daar ligt de uitdaging van ACS, maar ook mijn persoonlijke genoegdoening. Ik vind het leuk om mensen te verrassen en verbazen”, licht Willo toe.

ACS is meer dan alleen een leverancier van ICT-producten en -diensten, Willo noemt ACS liever een strategische partner dan een leverancier: “Ik heb veel contact met mijn klanten. Natuurlijk tussen 8.00 en 17.00 uur, maar ook regelmatig met een glas wijn in de hand op de porche of middenin de nacht als er een storing is. Daar ben je tenslotte partners voor.”

ACS Curacao N.V. © Copyright 2014. Design by IMAGEN

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
LinkedIn