Ben je voor jezelf begonnen, maar mail je nog steeds met je privé e-mailaccount? Dan is het de hoogste tijd dat je jezelf en je bedrijf serieus gaat nemen en voorenachternaam@gmail.com, mijnallerliefstekoosnaampje@hotmail.com of achternaamengeboortejaar@yahoo.com verandert in een professioneel e-mailadres. Vind je ook niet?

Met het aantrekkelijke Microsoft Office 365 Premium Business-pakket maken we een zakelijk e-mailadres voor je aan en kun je meteen gebruikmaken van Office 365, voor een aantrekkelijke prijs van 15 dollar per maand. Zo heb je dus twee vliegen in één klap: een zakelijk e-mailadres én Office 365. Ideaal voor de slimme ondernemer en flexibele freelancer, die graag altijd en over toegang wil hebben tot zijn/haar (zakelijke) mailbox, agenda, documenten en contactpersonen.

Professionele uitstraling
Een Hotmail- of Gmail-adres is niet per definitie fout, maar een zakelijk e-mailadres heeft wel een professionelere uitstraling. Het laat bijvoorbeeld een betere indruk achter als je bij een netwerkborrel je visitekaartje overhandigt.

Overzichtelijke mailbox
Door je zakelijke e-mails te scheiden van je privé e-mails, is je mailbox ook meteen een stuk overzichtelijker. Efficiënt en effectief!

Altijd up to date
Bij het gebruik van Office 365 ben je altijd verzekerd van de laatste beschikbare versie. Ook de security wordt automatisch bijgewerkt, waardoor je dus altijd verzekerd bent van de beste beveiliging.

Opslag in de Cloud
Bij het afnemen van Office 365 krijg je 1TB aan opslagruimte in de Cloud. Deze ruimte is zeer goed beveiligd. Bescherming tegen malware, spam en andere bedreigingen is standaard ingebouwd in Office 365.

Flexibel en toegankelijk
Flexibiliteit en toegankelijkheid zijn de belangrijkste redenen om te kiezen voor Office 365. Je kunt Office 365 vanaf elk device benaderen, op iedere locatie. Zodoende heb je altijd en overal toegang tot je mailbox, agenda, documenten en contactpersonen.

Ook voor Mac
Werk je met een MacBook? Geen punt. Office 365 is ook gemakkelijk te installeren op Mac.

Een lokale partner
Als Microsoft Office partner biedt ACS Curaçao dit aantrekkelijke pakket aan voor dezelfde directe prijs als op de website van Microsoft, maar dan met de voordelen van een lokale partner. Informatie of advies nodig? Bel ons (op een lokaal telefoonnummer) voor vragen. Wil je de IT-omgeving verder uitbreiden? Dan weet je ook meteen bij wie je moet zijn!

Ja, ik wil ook een zakelijk e-mailadres en Office 365!
Good for you! Wij helpen je graag. Bel (+5999) 4611999 of mail naar willo@acs-curacao.com.

ACS Curacao N.V. © Copyright 2014. Design by IMAGEN

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
LinkedIn