De voordelen van een servicecontract

ICT is bedoeld om ons leven makkelijker te maken, om ons werk sneller en efficiënter uit te kunnen voeren. Maar als technologie zich tegen ons keert, dan is het effect juist averechts… heel frustrerend! Ben jij vaak documenten ‘kwijt’, word je regelmatig geteisterd door virussen en spam, of gekweld door de traagheid van je laptop of pc? Dan verwaarloos je waarschijnlijk de ICT-omgeving van je bedrijf. Tijd om in actie te komen en beter voor je ICT te gaan zorgen op een preventieve manier!

Met een Service Level Agreement (SLA) bij ACS ben je gegarandeerd van proactieve service, waardoor je systemen en netwerken altijd up to date zijn. Het resultaat: minder downtime, minder frustratie, meer uptime en dus meer doen in minder tijd!

We hebben de voordelen voor je op een rij gezet…

1 Minder (grote) problemen
Voorkomen is beter dan recoveren; dat is exact de essentie van een SLA. Door het proactief beheren en controleren van een ICT-omgeving, kunnen onze specialisten issues in een eerder stadium signaleren, voordat deze uitgroeien tot (omvangrijke) problemen met alle gevolgen van dien.

2 Een stabiele omgeving
Door de nodige software en security regelmatig te updaten, blijven systemen optimaal functioneren. Met als resultaat een stabiele werkomgeving, waar je op kunt vertrouwen.

3 Kostenbesparing
Door de ICT-omgeving op een consequente manier te monitoren en regelmatig te controleren, kunnen onze techneuten issues ontdekken voordat deze uitgroeien tot problemen die kostbaar zijn om op te lossen.

4 Meer doen in minder tijd
Meer uptime betekent meer kunnen doen in minder tijd. En dat willen we toch allemaal?

5 Minder frustratie
Een betere uptime betekent ook minder frustratie. Want het recoveren van systemen en documenten, of het eindeloos wachten op een trage laptop kost niet alleen veel tijd, maar ook bergen frustratie. Zonde van je energie die je beter aan positieve dingen had kunnen besteden!

6 Focus op core business
Kortom, met een optimaal functionerende ICT-omgeving heb je meer tijd en minder frustratie, waardoor je dus beter op de core business kunt focussen. Doe waar je goed in bent, dan doe wij dat ook. Logisch toch?

7 Makkelijker nieuwe producten implementeren
Nieuwe software nodig? Heb je een nieuw device? Het installeren en implementeren van nieuwe producten gaat een stuk soepeler in een goed werkende ICT-omgeving.

Ook meer doen in minder tijd?
Mail ACS voor een offerte voor een servicecontract op maat: sla@acs-curacao.com.

ACS Curacao N.V. © Copyright 2014. Design by IMAGEN

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Twitter
LinkedIn